Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роботи з благоустрою.

Дата: 19.04.2021 13:58
Кількість переглядів: 1639

Фото без опису

Тривають роботи з благоустрою територій кладовищ територіальної громади

Традиційно, вже котрий рік поспіль, в квітні місяці мешканці громади докладають зусиль щоб прибрати території кладовищ. В цьому році прибирати кладовища прийшло вже чимало людей. 

На минулому тижні силами працівників Тересвянської селищної ради  здійснено попередню очистку від стихійних сміттєзвалищ території кладовища в смт. Тересва. Було вивезено дуже багато сміття, сухого листя, старих вінків. Боротьба із накопиченням сміттям триває…

Варто зазначити, що на кладовищах територіальної громади  потрібно виконати великий обсяг роботи стосовно наведення порядку.

Фото без опису

Звертаємось до всіх мешканців селища та сіл громади з проханням долучатись до прибирання території кладовищ, у тому числі недіючих кладовищ. Закликаємо громадян відповідально поставитися до питань поводження із побутовими відходами, не викидати сміття у місцях невідведених для цього,  укладати договори на його вивезення із спеціалізованими організаціями. 

Висловлюємо щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання кладовищ усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи. Особливу подяку хочеться сказати активістам села Грушово, які на даний час, провели великий обсяг робіт, за допомогою спеціальної техніки вивезли сміття з території кладовища та доклали чималих зусиль для благоустрою всієї території населеного пункту.

Фото без опису

Хочеться закликати мешканців громади: "Давайте підтримувати чистоту і порядок. Адже, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь