Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо небайдужим мешканцям!!!

Дата: 26.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 2320

Тересвянська громада – наш дім, зберігаймо порядок в нім!

Керівництво Тересвянської селищної ради висловлює велику подяку всім хто долучився до весняної толоки, і ретельно прибрали великі площі на території Тересвянської ТГ. Ці люди показали свою активну громадську позицію, і показують всім мешканцям нашої громади як треба піклуватися про навколишнє середовище, адже це наш рідний дім. Якщо ми всі разом будемо дбайливо зберігати чистоту не лише на власних обійстях, а й на територіях загального користування, то це й буде хорошим вкладом у розвиток нашої громади.

Фото без опису

В Тересві стихійні звалища прибирали п`ять команд: Баняй Оксана Іванівна висловлює вдячність жінкам ГО "Тересвянська Берегиня", вчителям Тересвянської ЗСЗО I-III ст, колективу Тересвянського територіального центру соціальної допомоги,і мед працівникам, небайдужим  мешканцям вул. Івана Франка з мікрорайону Мочарки, і активним тересвянкам Степа Наталії, Полудень Ользі, Шелестай Анжелі.

Фото без опису

Бенчак Василь Васильович  висловлює вдячність сім'ям Грицан Богдана, Павлик Йосипа, Варга Івана, Горбас Павла, Данилич Андрія, Бекфі Євгена та Бенчак Віталія, а особливо діткам,які завзято працювали нарівні з дорослими. Вчителі Тересвянської школи Бенчак Ярослава та Варга Віталія дають хороший приклад учням долучаючись до прибирання. Половко В. І., працівник Тересвянської селищної ради також долучився до роботи, і не відставали громадські активісти Горничар Василь та Кепич Катерина. Окрема подяка за надання транспорту Бекфі Жені.

Фото без опису

Гутій Ліза Василівна також зібрала чималу команду активістів які очистили від сміття набережну річки Тересва від залізничного мосту до ресторану "Затишок" – це колектив Тересвянського ЗДО "Веселка", ГО "Крила Тересви", команді пожежної частини Тересвянської громади, родинам Гринюк Романа та Гринюк Івана, родині Косенків, Монько Олександру та Олексій Івану з товаришами.

Фото без опису

Онуфрій Дмитро Васильович висловлює подяку працівникам Тересвянської ЗСЗО I-III ст, юним футболістам, працівниеам Тересвянської селищної ради Боршош Олександрі, Петровці Івану, Дудла Наталії, і активістам селища Тересва які відгукнулися та взяли участь в прибиранні набережної річки Тересва від ресторану "Затишок" до Малинського.

Фото без описуФото без опису

Колектив Тересвянського ЗДО "Сонечко" керівник Руснак Світлана Василівна прибрали вул Мараморошську до залізничного вокзалу, та площу біля ж/д вокзалу.

Фото без опису

Інші працівники Тересвянської селищної ради прибрали територію біля адміністративного будинку.

Фото без опису

Староста с. Криве Кучерявий Василь Васильович організував потужну команду яка прибрала дві ділянки – берег річки Тересва від Малинського до с. Криве та узбіччя автошляху між смт. Тересва та с. Криве. Василь Васильович вдячний односельцям Зизень Тетяні з синами, громадським активістам Попович Антону та Тиводарю В.В., лікарю Тячівської ЦРЛ, працівникам Кривського старостинського округу, колективу Кривського ЗДО, вчителям Кривської початкової школи та Кривської гімназії, та секретарю Тересвянської селищної ради Зизень Ніні Іванівні.

Фото без опису

Опріш Василь Миколайович – староста с. Грушево разом з працівниками Тересвянської селищної ради Мацола Аллою яка прийшла з сином, Кустрьо Сніжаною, мешканцями с. Грушево Кустрьо Юлією, Мацола Юрієм та Микулянич Світланою теж зібрали чималий "урожай" сміття, хоч недавно грушівчани самостійно проводили прибирання стихійних сміттєзвалищ на території свого села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь