Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення!

Дата: 22.07.2021 14:33
Кількість переглядів: 1861

До відома зацікавлених осіб.

 

Державна наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» та ГО «Ліга інвестиційного розвитку України» започатковують спільний проект щодо підготовки спеціалістів інвестиційних офісів (інвестиційні няні) - найнеобхідніших на сьогодні працівників сфери фандрайзингу для залучення інвестицій у вітчизняні проекти. Через відсутність інвестицій Україна має найгірший в Європі рівень підготовки інвестиційних проектів, що негативно впливає на весь інвестиційний клімат країни.

Ми зібрали ефективні пропозиції технологій та проектів для громад і об’єднаних територіальних громад (ОТГ), що вже мали реальні результати впровадження - від житлово-комунальних господарств (ЖКГ) та екології, до проектів у сфері сільського господарства. Для ЖКГ - це модернізація, зменшення собівартості послуг та зменшення впливу на екологію і довкілля , а для сільського господарства - це запуск високодохідних та екологічних виробництв.

Впровадження Програми з підготовки інвестиційних менеджерів, створює реальні можливості для запуску всього механізму - від залучення інвестицій та грантів в проекти до їх кваліфікованого супроводу та успішного виконання.

Інвестиційні менеджери - це «рятівники» для громад, малого та середнього бізнесу, для сфери мистецтва, культури та закладів освіти, інших сфер життєдіяльності держави. За нашими розрахунками тільки в Україні попит на таких спеціалістів перевищує десятки тисяч людей, а завдяки Інтернет - комунікаціям це можливість відкрити для послуг вітчизняних інвестиційних менеджерів ще й світові ринки.

В якості прикладу щодо наших можливостей, наведемо лише той факт, що в рамках європейської грантової програми Горизонт 2020, одна з українських компаній отримала три гранти протягом одного року, а після

ретельної перевірки своєї діяльності з боку програми Горизонт 2020, отримала ще і офіційну подяку.

19 квітня стартував лімітований відбір кандидатів на проходження першої Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів.

Слухачі окрім набуття знань, будуть здійснювати практичну роботу з підготовки власних інвестиційних проектів та грантових заявок. Тому, якщо Ваша установа, компанія, організація чи ОТГ зацікавлена в отриманні фінансування шляхом залучення інвестицій чи грантової допомоги, рекомендуємо направити на навчання відповідну до потреб кількість слухачів.

Програма в основному проходитиме онлайн, що дозволить створити комфортні умови для людей, що навчаються, а також мінімізує фінансові витрати слухачів на проходження Програми навчання.

Отримати детальнішу інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті Програми https://investment-nanny.com

Зважаючи на важливість зазначеної Програми, просимо Вас направити інформацію зацікавленим: організаціям і структурам та надати кандидатури для участі у навчальному курсі з підготовки інвестиційних менеджерів.

Додатки:

  1. Презентація Сертифікаційної програми «Спеціаліст інвестиційного/fundraising офісу».
  2. Інформація про навчальний курс Програми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь