Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати Тересвянської селищної ради затвердили проект бюджету громади на наступний рік

Дата: 24.12.2021 14:21
Кількість переглядів: 1186

23 грудня депутати Тересвянської селищної ради

затвердили проект бюджету громади на наступний рік

Фото без опису

23 грудня  відбулося засідання 15-ої сесії селищної ради VІІІ скликання, участь у якому взяли 22 депутати селищної ради із 26-ти, селищний голова, Грабарь Ігор Іванович, заступники селищного голови та старости населених пунктів.  

На порядок денний цього засідання винесено ряд питань.

Прийнято бюджет Тересвянської селищної територіальної громади на 2022 рік 22 голосами. «ЗА» проєкт бюджету селищної ради проголосував 21 депутат та селищний голова, один депутат селищної ради «УТРИМАВСЯ» при голосуванні  за запропонований проєкт бюджету.

Структурними підрозділами виконавчих органів селищної ради пророблено велику роботу щодо підготовки проєкту бюджету ТГ на 2022 рік.

Фінансовим відділом Тересвянської селищної ради тривалий час велася робота з підготовки проєкту бюджету на 2022 рік.  Підготовку проекту бюджету на 2022 рік забезпечено у повному обсязі, підготовлено проект бюджету селищної ТГ на 2022 рік також і у вигляді презентації.

Попередньо, 21 грудня 2021 року, на засіданні профільної постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва обговорено та схвалено всі проєкти рішень, розглянуто Програми, проаналізовано діючі та схвалено внесення змін до деяких діючих Програм, подано поправки до запропонованих проєктів Програм.

22 грудня 2021 року на засіданні виконкому Тересвянської селищної ради також  схвалено проєкти Програм місцевого значення, внесення змін до діючих Програм та проєкт бюджету селищної ТГ на 2022 рік.

Бюджет селищної територіальної громади затверджено, відповідно до рішення селищної ради визначено на рівні 123 млн. 22 тис. 500 грн.

Зокрема, на засіданні 15 сесії VІІІ скликання затверджено зміни до Програми соціально-економічного розвитку Тересвянської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки, затверджено Програму «Шкільний автобус» на 2022-2025 роки та інші. Також, розглянуто та прийнято ряд рішень щодо звернень громадян, що стосуються земельних відносин.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 15 чергової сесії селищної ради VІІІ скликання можна на нашому сайті, в розділі "Рішення сесій Тересвянської селищної ради VIII скликання".

Презентація бюджету селищної ТГ на 2022 рікФото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04349610/d768ab445c03cc7db56629b146c42e81.pptx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь