Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про отримані пропозиції до врахування у комплексному плані

Дата: 10.10.2022 16:55
Кількість переглядів: 760

Оголошення про отримані пропозиції до врахування у комплексному плані

Триває процедура громадського обговорення щодо формування завдання на розроблення комплексного плану громади. Інформуємо, що прийом письмових пропозицій для врахування у комплексному плані завершено.

До Тересвянської селищної ради не надійшло жодних письмових пропозицій від юридичних та фізичних осіб для врахування їх у комплексному плані.

Також селищна рада провела опитування серед мешканців громади «Комплексний план просторового розвитку Тересвянської територіальної громади», щодо їх бачення розвитку території. Результати опитування наведені нижче. У опитуванні прийняли участь 154 особи, з яких95 жінок та 59 чоловіків. Більша половина опитуваних осіб віком від 26 до 45 років.

Фото без опису

 

Також, у форматі опитування, надійшли особисті пропозиції мешканців у на запитання «Щоб ви хотіли покращити у своєму селищі селі громаді?»

Побудувати початкову школу, щоб наші діти навчалися в першу зміну

Щоб відділ мистецтва і хореографії були у селі Грушово.

Спортивну школу про дітей

Дороги Місця відпочинку (розвитку) для дітей

У громаді більше уваги потрібно звертати на прибирання сміття у громадських місцях, річках, лісах, тощо. Потрібно поставити урни у громадських місцях. Потрібно встановити світлофори біля шкіл, дитячих садків. Потрібно побудувати дитячі майданчики. Потрібно побудувати стадіони та створити футбольні та інші спортивні команди. Потрібно створити центри дозвілля молоді. Потрібно побудувати центральну каналізацію у кожному населеному пункті громади ( це напевно саме важливіше). Також важливо організувати людей для садівництва дерев, кущів квітів у парках скверах, полях, лісах, контролювати роботу в цьому напрямку лісництв. Мало уваги привертає селищна рада на прочистку потічків, канав на вулицях, тощо. Потрібно створити спортивні та творчі секції для дітей. Потрібно вивести на новий високий рівень роботу комунальної служби громади,- кладовища, стадіони, кювети, зони біля сільрад, дитсадків, школ, амбулаторій не в найкращому вигляді.

Центральне водопостачання (має бути створено комунальне підприємство)

Зону відпочинку для дітей

Розробити маршрут громадського транспорту на території Тересвянської громади

Виділити територію для розвитку ререації для всіх груп населення

 

Робоча група було розглянуто дані пропозиції та пропонується їх до обговорення на стратегічній сесії ( публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану).

Нагадуємо, що стратегічна сесія відбудиться у п’ятниця (21.10.2022р.)о14:00 год.у  приміщенні селищної ради за адресою: смт.Тересва вул. Народна, 83.

На стратегічній сесії передбачається:

- обговорення у групах за визначеними робочою групою тематичними напрямами з врахування пропозицій громадськості, що надійшли;

- забезпечення онлайн-трансляції на веб-сайті селищної ради з можливістю коментування користувачами веб-сайту;

- інформування уповноваженим представником робочої групи про подальші кроки з формування завдання на розроблення комплексного плану, в тому числі про строки публікації напрацювань стратегічної сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь