Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Різдвом Христовим!

Дата: 07.01.2023 14:27
Кількість переглядів: 503

Минув найскладніший рік для нашої держави

Попри всі труднощі та виклики, цінуємо прості речі: прогулянку з дітьми, спілкування з рідними, кожну мить, яку дарує нам життя.

Минулого року у цей період ми навіть подумати не могли, наскільки важливими можуть бути такі прості речі. росія спершу принесла в наші будинки багато страху і відчаю,  а згодом ми згуртувалися і показали, яким незламним народом ми є. Ми постійно приймали та надавали прихисток тимчасово переміщеним особам, які змушені були покинути домівки та оселитися у нас. Кожен день був викликом, з яким ми впорались. Відправляли гуманітарні вантажі військовим та українцям, які пережили російську окупацію. Навчилася жити з відімкненням електрики, зберігаючи світло у серці. Україна вистояла завдяки Збройним силам України. Дякуємо за можливість сьогодні зустріти прийдешні свята. Дякую мешканцям громади, які не здавались, працювали та допомагали. Увесь цей час ви не просто жили в умовах воєнного стану, ви робили все, що належить, аби підтримати бойовий дух нашим захисникам.

Дорогі наші військові, волонтери, медики, підприємці, освітяни, жителі Тересвянської громади , українці, люди з великими серцями, ми вистоїмо! За всі місяці страшної війни ми даємо гідну відсіч ворогові, ми робимо це разом. З великою вірою у ПЕРЕМОГУ ми вступили в новий 2023 рік. Миру нам, перемоги, слава нашим воїнам, нашим Героям, тим що на небі і тим, що на землі! Дякую кожному, хто воює з ворогом заради нас, наближаючи нашу Перемогу. Бережіть себе та Україну!

Вітаю всіх з Різдвом Христовим! З великим днем, що несе світло. Вірю, що ваші мрії та бажання, задуми та надії пов’язані з безмежною вірою в Бога та вірою в щасливе майбутнє України.

Щасливого Різдва та Мирного Переможного Року!

Христос Народився! Славімо Його!

 

З повагою, селищний голова Ігор ГРАБАРЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь