Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тересвянська громада стала учасницею Програми «Ефективне управління за допомогою даних. Співпраці та залучення громади. Людський вимір»

Дата: 05.05.2023 10:16
Кількість переглядів: 371

В період з 03 травня по 04 травня 2023 року учасники від Тересвянської територіальної громади взяли участь в двох денному тренінг-навчанні по Програмі «Ефективне управління за допомогою даних. Співпраці та залучення громади. Людський вимір», який став можливим за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади, який проходив на базі туристичного комплексу «Царська долина», що в с. Нересниця.

Фото без опису

З наміром сприяти підвищенню стійкості українських громад, МОМ пропонує сприяти посиленню спроможності збору ґендерно-чутливих даних, інклюзивного прийняття рішень та залучення і сприяння вироблення рішень представниками громад на місцевому рівні в Україні. У рамках проекту наша громада, як учасник Програми, мала змогу взяти участь у проведенні тренінг-навчання зі збору дезагрегованих за ґендерною ознакою даних для членів громади, а також отримати практичні навички для реагування на проведення швидких оцінювань потреб та опрацюванні й аналізі ґендерно чутливих даних, ґендерної рівності, інклюзивного врядування на основі широкої участі, попередження і готовності.

Фото без опису

За результатами 1-го етапу Програми громада отримає від Програми ноутбук та планшети, з програмним забезпеченням для використання в роботі і опрацюванні отриманих практичних знань для досягнення більш значних результатів.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь