Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тересвянська громада стала учасницею Програми «Ефективне управління за допомогою даних. Співпраці та залучення громади. Людський вимір»

Дата: 05.05.2023 10:16
Кількість переглядів: 338

В період з 03 травня по 04 травня 2023 року учасники від Тересвянської територіальної громади взяли участь в двох денному тренінг-навчанні по Програмі «Ефективне управління за допомогою даних. Співпраці та залучення громади. Людський вимір», який став можливим за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади, який проходив на базі туристичного комплексу «Царська долина», що в с. Нересниця.

З наміром сприяти підвищенню стійкості українських громад, МОМ пропонує сприяти посиленню спроможності збору ґендерно-чутливих даних, інклюзивного прийняття рішень та залучення і сприяння вироблення рішень представниками громад на місцевому рівні в Україні. У рамках проекту наша громада, як учасник Програми, мала змогу взяти участь у проведенні тренінг-навчання зі збору дезагрегованих за ґендерною ознакою даних для членів громади, а також отримати практичні навички для реагування на проведення швидких оцінювань потреб та опрацюванні й аналізі ґендерно чутливих даних, ґендерної рівності, інклюзивного врядування на основі широкої участі, попередження і готовності.

За результатами 1-го етапу Програми громада отримає від Програми ноутбук та планшети, з програмним забезпеченням для використання в роботі і опрацюванні отриманих практичних знань для досягнення більш значних результатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь