Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання від селищного голови з днем матері.

Дата: 13.05.2023 14:59
Кількість переглядів: 457

Дорогі жінки, любі наші матері!
         Від щирого серця вітаю Вас зі святом - Днем матері!
         Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.
         Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.    
         Низько схиляю перед Вами голову за Вашу справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю, сили і терпіння Вам у виконанні материнського обов’язку. Хай здоровими і люблячими будуть Ваші діти та приносять Вам лише радість, нехай Господь береже Вас та дарує мир і злагоду у Ваших родинах!
        Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті.
      Нехай всі теплі слова і побажання, які Ви почуєте у цей день, додають сил і душевного спокою. Бажаю усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!
         
З повагою, селищний голова                                                                                                                   Ігор ГРАБАРЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь