Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ ДМИТРА ЗАЙЦЕВА

Дата: 23.06.2023 15:44
Кількість переглядів: 1372

Болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомити і до сьогодні, ні розумом, ні серцем, ні душею... 24 червня 2023 року минає річниця з дня загибелі нашого Героя, Захисника України, Дмитра Зайцева.

 

Зайцев Дмитро Миколайович народився 20 березня 1979 року у селищі міського типу Горностаївка Херсонської області.  З 2002 року проживав на території села Грушово Тячівського району. З дружиною Олесею виховував єдину донечку  Валерію. Мав багато друзів та знайомих, усі, хто його знав, його любили та поважали. Був зразковим чоловіком та батьком. Але всі плани та мрії зламала рашистська навала…Він був справжнім патріотом України, незламним Воїном, котрий боронив її суверенітет на сході з 2016 року, віддавши найдорожче – власне життя за вільне майбутнє кожного з нас.

23 червня 2022 року, поблизу населеного пункту Малі Щербаки Запорізької області, при виконанні військового обов’язку, Зайцев Дмитро Миколайович, майстер-сержант, командир розвідувального відділення розвідувального взводу гірсько-штурмового батальйону військової частини А1556 отримав  несумісні з життям поранення.

24 червня 2022 року, наш Герой, Захисник, помер у обласній лікарні міста Запоріжжя. Загинув, будучи вірним військовій  присязі у бою за нашу Батьківщину та його образ, його душа залишилися з нами. Герої будуть серед нас, допоки ми будемо пам‘ятати про них, найкращих і найдостойніших людей нашої країни. Ми живемо кожен день сьогодні під українським стягом завдяки їхнім сміливим душам і чистим серцям.

Нехай в мирі спочиває душа Героя, Дмитра ЗАЙЦЕВА, а пам’ять про нього буде вічною... Світлий і добрий спомин про Дмитра  назавжди залишиться у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава Герою! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь