Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання сесії Тересвянської селищної ради

Дата: 25.07.2023 10:38
Кількість переглядів: 2042

Відбулося засідання сесії Тересвянської селищної ради

Нещодавно, 6 липня, відбулося засідання чергової 39 сесії Тересвянської селищної ради під головуванням селищного голови Ігоря Грабаря. Взяли участь у роботі пленарного засідання сесії 18 депутатів із 26.

Розпочалося засідання з приємних моментів:  від імені Тересвянської селищної ради  Ігор Грабарь, селищний голова, вручив почесні грамоти та грошові винагороди Євгену ЦУБЕРІ - переможцю юнацького чемпіонату України з легкої атлетики та його першому тренеру, тренеру з легкої атлетики ГО "Спортклуб "Тересва Авангард" Віктору Михайловичу ГУСАРЮ.  Юний тересвянець,  учень 9 класу Львівського коледжу спорту, Євген Цубера, став переможцем чемпіонату України серед хлопців у потрійному стрибку. Перемогу Євгену приніс стрибок на 12м 51см. Свою другу – бронзову нагороду на цих змаганнях виборов у стрибках у висоту, Євген здолав 170 см.

Селищний голова подякував спортсмену та тренеру за їхню постійну невтомну працю, пропаганду здорового способу життя, активну участь у змаганнях та гідне представлення нашої громади за її межами.

На розгляд засідання тридцять дев'ятої сесії селищної ради VІІІ скликання було винесено ряд важливих питань, які  попередньо обговорено на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Депутати селищної ради встановили ставки земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного податку, туристичного збору  на 2024 рік.

Затим розглянули звернення громадян, установ та організацій з приводу вирішення питань, які стосуються сфери земельних віносин та містобудівної діяльності на території Тересвянської територіальної громади. Відтак  по 8 зверненням прийнято позитивні рішення сесії селищної ради.

Також на пленарному засіданні сесії внесено зміни до Програми профілактики злочинності на території Тересвянської ТГ на 2021-2025 роки, в частині вжиття заходів щодо придбання селищною радою спеціалізованого автотранспорту для Тячівського ВП ГУ НП в Закарпатській області задля забезпечення швидкого реагування на злочини, успішного проведення заходів щодо розкритття злочинів, зменшення рівня злочинності.

У «Різному» також було затверджено розпорядження селищного голови про відрядження за кордон депутатів селищної ради прийняті в міжсесійний період.

Всього на пленарному засіданні ухвалено 16 рішень  запропонованих у порядку денному 39 сесії селищної ради. На офіційному сайті селищної ради  опубліковано рішення органу місцевого самоврядування за посиланням:

Рішення 39 сесії

Селищний голова Ігор Грабарь подякував депутатам ради за  активну роботу по прийняттю необхідних рішень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь