Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Транскордонні можливості для громад!!!!!

Дата: 25.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 560

21 грудня поточного року Тересвянська територіальна громада, в особі селищного голови Ігоря Грабаря, взяли участь в координаційній зустрічі для обговорення налагодження транскордонного співробітництва, яка проходила в м.Ужгород на базі Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Закарпатській області. 

Темою обговорення стали можливості громад для залучення коштів міжнародної технічної допомоги. Едуард Бураш, голова Асоціації FEMAN та радник міністра економіки Словаччини, висловив готовність до подальшої підтримки розвитку партнерських відносин між муніципалітетами Словацької Республіки та громадами України, та поділився своїм досвідом і готовністю до співпраці: "Співпраця громад – це шлях до спільного розвитку та покращення умов життя наших співвітчизників." 
Учасники обговорили технічні аспекти створення партнерства між громадами України та країнами Європейського Союзу, а також діловий план організації транскордонного співробітництва. 
Керівник Регіонального офісу, Павло Логвінов, наголосив: "Сьогодні для Закарпаття відкриваються нові можливості залучення фінансових ресурсів через міжнародні фонди. Це шлях до покращення безпеки, умов та якості життя для наших мешканців."
Зустріч була насиченою та конструктивною. Вкотре, розуміємо важливість встановлення і поглиблення економічних, соціальних, екологічних, культурних відносин між територіальними громадами, їх представницькими органами, місцевими органами виконавчої влади краю, та громади зокрема, з територіальними громадами, відповідними органами влади сусідніх держав.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь