Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 29грудня2023 року по 29січня 2024 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Тересвянської територіальної громади  до 2027 року.

Дата: 29.12.2023 14:26
Кількість переглядів: 134

З 29грудня2023 року по 29січня 2024 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Тересвянської територіальної громади  до 2027 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії. Крім цього, друкований текст можна переглянути в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі економічного розвитку( кабінет 34).

Просимо Вас до 29 січня 2024 року  включно на електронну адресу sek@teresva-rada.gov.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних.

Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі економічного розвитку (кабінет 34).

Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Тересвянської територіальної громади є начальник відділу економічного розвитку – Олександра Боршош.

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

 

Стратегія розвитку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь