Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БУДЬ НАВІК БЛАГОСЛОВЕННА, МАМО!

Дата: 10.05.2024 17:47
Кількість переглядів: 266

День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину. Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

Низький уклін Матерям наших захисників та захисниць. Нехай ваших Синів та Доньок оберігає Ангел-Охоронець, хай їхній шлях буде переможним з успішним поверненням додому.

Дякуємо українським жінкам за безмежну любов до України і за копітку працю задля  Перемоги! Сьогодні замість квітів, привітань  переважають побажання "бережіть себе"...  Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Шановні Матері,  від щирого серця бажаємо вам життєвої енергії, сили і терпіння у виконанні материнського обов’язку,  міцного здоров’я Вам і Вашим дітям! Злагоди у сім’ях! Опіки і благодаті, щасливого Вам майбутнього в мирній Україні!

Зі святом, дорогі Матері!

Фото без опису

З повагою,

  селищний голова  Ігор ГРАБАРЬ  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь