Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ

Дата: 10.06.2024 12:11
Кількість переглядів: 319

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-06-04-008549-a

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі товару код ДК 021:2015: 09110000-3 - Тверде паливо (БРИКЕТИ ТОРФОВІ ДЛЯ КОМУНАЛЬНО-ПОБУТОВИХ ПОТРЕБ) (ДК 021:2015- 09112200-9 Торф)

 

Підстава для публікації: Постанова кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанови  Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) ТЕРЕСВЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЄДРПОУ: 44031291, Місце поставки товару (надання послуги): 90564, Україна, Закарпатська область, селище міського типу Тересва, вул.Народна, будинок 83.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015: 09110000-3 - Тверде паливо (Брикети торф’яні) (конкретна номенклатурна позиція, що найбільше підходить за 5-9 знаком: ДК 021:2015- 09112200-9 Торф).

Мета проведення закупівлі: Закупівля оголошена для придбання у забезпеченні енергоносіями на зимово-ополювальний період закладу освіти.

Вид процедури : Відкриті торги  (з особливостями).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-06-04-008549-a – Відкриті торги з Особливостями

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 210500,00 з ПДВ.

 Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювався на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020 р. №275 (із змінами). Так як дану закупівлю буде здійснено за рахунок коштів місцевого бюджету, враховуючи фінансову можливість планових асигнувань до кінця 2024 року, було визначено потребу в придбані аналогічного товару із урахуванням цінових пропозицій від реалізаторів подібної продукції, що пропонуються з аналогічними параметрами на веб-ресурсах мережі інтернет та за результатами проведених процедур на території України, подібних по технічному завданню за результатом візуалізацій у складі Оголошення з урахуванням ПДВ-20%, в кількості: - 41 тона згідно наявної потреби та відповідно до затвердженого річного плану з розрахунку очікуваної вартості (п.3 частини 2 ст. 4  Закону України «Про публічні закупівлі» ). Очікувана вартість складає : 210500,00 грн. з ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Додаток №3

до тендерної документації

Вимоги щодо предмету закупівлі

 

код ДК 021:2015: 09110000-3 - Тверде паливо (Брикети торф’яні) (конкретна номенклатурна позиція, що найбільше підходить за 5-9 знаком: ДК 021:2015- 09112200-9 Торф)  

 

 Вимоги до брикетів торф’яних:

 

Наведені нижче вимоги є обов’язковими для предмету закупівлі.

код ДК 021:2015: 09110000-3 - Тверде паливо (Брикети торф’яні) (конкретна номенклатурна позиція, що найбільше підходить за 5-9 знаком: ДК 021:2015- 09112200-9 Торф) 

ТЕХНІЧНі вимоги

№ з/п

Найменування

Одиниця виміру

Вимоги

Кількість

1.

Брикети торф’яні

тонна

Відповідність наступним технічним характеристикам:

- стандартні розміри згідно ДСТУ 2042-92;

- масова доля загальної вологи до 20%;

- зольність:  до 23%;

- механічна міцність:  не менше 94%,

ТЕПЛОТА ЗГОРАННЯ – >14,9 МДж/кг

41 т.

     Поставка товару (в т. ч. транспортування, вантажно-розвантажувальні роботи) здійснюється транспортом і силами Учасника, вартість чого включається в ціну тендерної пропозиції. Учасник повинен в складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист (від учасника торгів) щодо забезпечення поставки товару протягом строку (терміну) поставки (передачі) товару, згідно наданих (-ої) заявок (-и) замовником, а також зазначити можливість поставки дрібними партіями у разі потреби.

    Зверніть увагу: прохання ціна на товар не повинна бути занижена за рахунок погіршення його якості. У випадку не поставки товару в зв’язку з низькою ціною будуть накладені штрафні санкції.

   Ціна включає в себе всі витрати  на доставку, навантажувальні та розвантажувальні роботи, страхування, сплату податків і зборів, акцизний податок і усі інші витрати, згідно чинного законодавства України, тощо.

!!! Оголошена кількість товару – це разова поставка. Товар необхідно поставити  згідно заявки Покупця протягом терміну поставки одноразово, але не пізніше 30 календарних днів з дня повідомлення постачальника.

1. При відвантаженні партія продукції повинна супроводжуватись сертифікатом відповідності або декларацією про відповідність або висновком санітарно-епідеміологічної експертизи, паспортом , сертифікатом якості, тощо.

 2.   Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, або іншій подібний документ , що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

3. Замовник має право перевірити вагу та якість товару за кошти постачальника. Перевірка може здійснюватися замовником вибірково в незалежній сертифікованій лабораторії, переважування на відповідній вазі, визначеній замовником.

4. Пакування товару відсутнє. Відвантаження відбувається насипом.

Спосіб доставки:  автотранспортом постачальника  та за його рахунок.

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі пропозицій документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до товару, встановленим замовником, а саме:

  1. Довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію щодо відповідності кількісних та якісних показників товару, вимогам цієї тендерної документації з підтвердженням наступних зобов’язань по додаткових умовах:

-  приймання товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

- дані у всіх наданих документах щодо виробника повинні співпадати;

- на всі документи видані не на ім’я учасника необхідно надати листи-дозволи на використання документів від власника документів, видані на ім’я учасника або постачальника учасника із вказанням номеру ідентифікатору закупівлі.

- щоб уникнути негативного впливу на якість і масу товару учасник повинен надати гарантійний лист довільної форми про те, що товар буде без сміття, землі, камінців, потертості в межах норми.

- розвантаження, доставка відбувається силами та за рахунок постачальника.

- строк (термін) поставки (передачі) товару: до 30.11.2024 р.

У випадку, якщо документація (інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі) містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип обладнання, що є частиною предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, учасникам процедури закупівлі слід мати на увазі, що, у своїх пропозиціях Законом не забороняється пропонувати відповідні еквіваленти. Учасником у разі якщо ним запропоновано відповідні еквіваленти, у складі тендерної пропозиції обов’язково надає таблиці з зазначенням порівняльних характеристик відносно предмету закупівлі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь