Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення!

Дата: 05.07.2024 14:20
Кількість переглядів: 66

Тересвянська селищна рада оголошує конкурс

з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Предмет оцінки: земельна ділянка - площею 0,6161 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної, та іншої промисловості,  за адресою:  с-ще Тересва, вул.Заводська, №1-і, кадастровий номер 2124456200:03:005: 0415; термін виконання робіт – до 10 календарних днів з дати укладення Договору.

Загальна очікувана вартість за оцінку  земельної ділянки складає 5000,00 грн. (п'ять тисяч грн. 00 коп.).

Для участі у конкурсі необхідно подати:

1. Пропозицію претендента в запечатаному вигляді з надписом на конверті:

 - найменування отримувача,

 - назва об'єкта оцінки,

- найменування, адреса, та номер телефону претендента.

2. Заяву про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою згідно додатку  №4 Наказу ФДМУ №2075 від 31.12.2015 року, з внесеними змінами,  та згода на обробку персональних даних.

3.  Інформація про претендента за встановленою формою згідно додатку  №5 Наказу ФДМУ №2075 від 31.12.2015 року,  з внесеними змінами.

4. Документи, що підтверджують практичний досвід виконання робіт, належним чином  завірені копії укладених договорів або акти виконаних робіт (не менше одного).

 5. Сертифікат суб'єкта оціночної діяльності, або іншого відповідного документа, згідно вимог  ст.6 ЗУ «Про оцінку земель»  (належно завірена копія).

6. Інформацію про оцінювачів, що перебувають в трудових відносинах з претендентом, або залучених зі сторони для надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна, де повинна бути відображена: кваліфікація, стаж роботи, членство в саморегулівних організаціях, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці.

7. Конкурсну пропозицію, щодо ціни надання послуг, та термінів виконання робіт. 

 8. Копію установчих документів претендента.

        Документи приймаються в чотирнадцятиденний термін з дня публікації оголошення, по  18 липня 2024 року включно.  Конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності буде проведено 19 липня 2024 року в приміщенні Тересвянської селищної ради. Переможець конкурсу не пізніше  5 календарних днів,  з  дня проведення конкурсу, зобов'язаний укласти з селищною радою Договір на виконання робіт з оцінки даної земельної ділянки.

       У випадку, якщо чотирнадцятий день припадає на вихідний або святковий день, то останній день подання  документів на конкурсну комісію,  переноситься на наступний робочий день.

        Рецензування звітів про експертну грошову оцінку земель, у відповідності вимог ст.22 Закону України «Про оцінку земель»,  забезпечує суб'єкт оціночної діяльності, який переміг у проведеному конкурсі і подає  замовнику рецензію на оцінку разом зі звітами в 2-х примірниках, про оцінку земельної ділянки.

                                                        Конкурсна комісія

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь