Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2023 р., 11:48
Напередодні у Грушівському будинку культури відбулося святкове дійство, яке було підготовлено за участі педагогічних працівників Грушівського ліцею та Тересвянської школи мистецтв нашої громади.
17 Травня, 2023 р., 10:21
Вчора, 16 травня, відбулося підписання угоди про взаємну співпрацю між добровільною асоціацією муніципалітетів Поцидлінсько, до якої входять 32 населені пункти та Тересвянською селищною територіальною громадою. Зі сторони селищної ради угоду підписано селищним головою Ігорем Грабарем, який у рамках візиту брав участь у роботі представників місцевої закарпатської спільноти з чеськими політиками, з боку яких є колосальна підтримка і реальна допомога. Також,під час візиту до Чеської Республіки, Тересвянський селищний голова, Ігор Грабарь, взяв участь у міжнародній конференції ISSS 2023 з діджитадізації і кібезбезпеки. На цій конференції було приділено велику увагу Україні у протидії кібератакам ворога. Протягом візиту до сусідньої країни зібрано  багато інформації, укладено домовленості про співпрацю та взаємодопомогу. Найголовніше, що ми маємо надійних друзів та партнерів і вони  з нами до повної перемоги.
15 Травня, 2023 р., 15:27
11 травня поточного року в приміщенні сесійного залу Тересвянської селищної ради відбулося перше засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади на період до 2027 року. У засіданні групи, окрім робочого складу, взяв участь керівник Закарпатського офісу Програми ULEAD з Європою - Микола Сюсько, оскільки Тересвянська громада бере участь у навчальній програмі "Кроки для спеціалістів. Розробка Стратегії розвитку", що реалізовується за сприяння Програми ULEAD з Європою. В ході засідання учасників ознайомили з питаннями важливості стратегічного планування, основними етапи розробки стратегії, проведенням соціально-економічного аналізу та опитування підприємців і мешканців громади, а також визначено подальші кроки роботи робочої групи та загальний огляд графіку роботи.
13 Травня, 2023 р., 14:59
Дорогі жінки, любі наші матері!          Від щирого серця вітаю Вас зі святом - Днем матері!          Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.          Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.              Низько схиляю перед Вами голову за Вашу справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю, сили і терпіння Вам у виконанні материнського обов’язку. Хай здоровими і люблячими будуть Ваші діти та приносять Вам лише радість, нехай Господь береже Вас та дарує мир і злагоду у Ваших родинах!         Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті.       Нехай всі теплі слова і побажання, які Ви почуєте у цей день, додають сил і душевного спокою. Бажаю усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!           З повагою, селищний голова                                                                                                                   Ігор ГРАБАРЬ
10 Травня, 2023 р., 10:10
Перше засідання  Робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади відбудеться  вже 11 травня поточного року об 10.00 київ.часу в приміщенні сесійного залу селищної ради (ІІІ-й поверх). Участь кожного учасника робочої групи дуже важлива.  Також запрошуємо бажаючих та активних мешканців громади, за бажанням, взяти участь.
09 Травня, 2023 р., 15:20
8 травня Україна відзначає День пам'яті та примирення. Учасники гуртка "Художнього слова" Грушівського БК Тересвянської територіальної громади  вшанували декламуванням віршів  пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах повномасштабної війни. Ми не вправі забути подвиги наших дідів у боротьбі з нацизмом та подвиги наших захисників, які сьогодні захищають кордони нашої держави. Слава героям Другої світової війни!
09 Травня, 2023 р., 13:40
22.04.2023р. в м. Мукачево пройшов чемпіонат Закарпаття із легкої атлетики, серед школярів в 3-х вікових групах. В ньому взяли участь вихованці відділення легкої атлетики "Спортивного клубу Тересва Авангард" (Тересвянська ТГ). Вони були представлені у двох групах, 2008-2009 р. н. Цубера Євген завоював два перші місця, з кращими результатами серед усіх, довжина - 5,67м, потрійний стрибок - 12,35 м. Хуський Микола зайняв 2 місце -потрійний стрибок, 4 місце - довжина. Всі інші виступали у віковій категорії, 2010 р.н. і молодші. Ребрей Олександра, потрійний стрибок -1 місце, довжина 2 місце; Гусар Крістіна, потрійний стрибок - 2 місце, довжина 6 місце; Монько Дмитро, потрійний стрибок -1 місце, довжина - 3 місце; Дудаш Дарина, 3 місце - біг 400м; Максимюк Ірина, 4 місце - біг 800 метрів. Ми, тренери, вдячні за таких учнів, як Кошілка Поліна та Зизень Каміла, які не розгубилися на такому великому олімпійському стадіоні. Дякуємо лідерам: Цубері Євгену, Ребрей Олександрі. Сердечно дякуємо керівникам "Спортивного Клубу Тересва Авангард".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь