Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2023 р., 10:20
В п'ятницю 02 червня в Тересвянському ліцеї відбувся футбольний турнір до Дня захисту дітей
03 Червня, 2023 р., 20:09
Ще одна гірка і болюча звістка прилетіла у нашу громаду.   2 червня 2023 року, під час ведення бойових дій у районі населеного пункту Огурцеве Харківської області, загинув наш земляк, Герой – Віталій Геннадійович ПОРУБОВ, 1990 року народження, солдат військової частини А7123.   Вірний захисник, з 04.03.2022 року боронив Україну до останнього свого подиху, показавши стійкість, мужність та відданість своїй Батьківщині!   Низький уклін та вічна пам’ять захиснику, який віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас!   Щирі співчуття близьким та побратимам Віталія!  Пам’ять про справжніх патріотів України завжди житиме в серцях рідних, друзів, земляків. Хай упокоїться в мирі його душа. Вічна пам'ять Герою! Слава Україні!
31 Травня, 2023 р., 10:05
Благодійний концерт в підтримку ЗСУ за участі Заслуженого артиста України Івана Пилипця та гуртів «Форпост» і «Остра тирнина». Концерт відбудеться в приміщенні Будинку культури с. Грушево, Тересвянськоі ТГ. 1червня 2023р. поч. О 16.00
30 Травня, 2023 р., 16:33
25 квітня Уряд затвердив план заходів на наступні два роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Кожному міністерству поставлені чіткі завдання. Їх виконання наблизить Україну до європейських стандартів безбар’єрності.
24 Травня, 2023 р., 14:04
Щорічно 23 травня українці відзначають свято - День Героїв України.  Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.
19 Травня, 2023 р., 16:06
Сьогодні у сесійній залі селищної ради був проведений семінар щодо створення та функціонування індустріального парку на території селища Тересва. Даний захід був проведений спільно з Програмою GEIPP Ukraine (UNIDO)  та компанією Key Group для підтримки впровадження заходів з ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ).  Компанія KEY Group, співпрацюючи з Організацією Об'єднаних Націй з Індустріального розвитку (UNIDO), залучена для надання допомоги компаніям-резидентам парку в цьому питанні.  Семінар, який був корисним інструментом для впровадження ресурсозаощаджувальних технологій та розвитку сталого виробництва.
19 Травня, 2023 р., 15:48
До відома та можливості налагодження ділових відносин! Німецька компанія OWI GmbH, шукає в Україні ділового партнера на виготовлення букового шпону на замовлення компанії. Щорічна потреба компанії OWI становить приблизно 5000 м3 шпону струганого бука. Для початку ділових відносин компанія могла б закуповувати в українського партнера 10-20 повних вантажівок (тобто приблизно 300-600 м3 шпону) на рік. Для кого цікава та актуальна пропозиція німецької компанії просимо звертатися до відділу економічного розвитку селищної ради задля надання більш розширеної інформації щодо можливої співпраці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь