Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Серпня, 2023 р., 11:02
Зустріч загиблого Героя Василя ЗИЗНЯ переноситься на завтра!  У рідне селище Тересва траурний кортеж з Героєм України – солдатом, ЗИЗЕНЬ Василем Васильовичем, прибуде завтра, 9 серпня, щоб востаннє попрощатися з селищем та рідною домівкою, де він проведе свою останню ніч. (Точний час уточнюватиметься!).  Похорон відбудеться, у четвер, 10 серпня, прощання із загиблим воїном розпочнеться  у будинку за №18  по вул. Незалежності, опісля чин  прощання із Героєм  відбудеться у Свято-Михайлівському храмі  смт.Тересва та поховання загиблого на Алеї Слави.
03 Серпня, 2023 р., 20:59
Через річку Тересва днями встановлено дві альтернативні тимчасові переправи. Виконано великий обсяг робіт для відновлення транспортного сполучення між двома громадами та забезпечення руху транспорту автодорогою державного значення Н-09. Цілодобово 50 фахівців і 40 одиниць техніки безперервно працювали, щоб виконати це надскладне й надважливе завдання.
03 Серпня, 2023 р., 17:09
У Тересвянській громаді коштом місцевого бюджету придбано тепловізор та безпілотник, їх вже передано військовим для використання у найгарячіших точках бойових дій. Безпілотник - це очі наших військових. Їх використовують для розвідки та коригування вогню артилерії, та для пошуково - рятувальних робіт. Безпілотники - розхідний матеріал, і при використанні на передовій, їх часто втрачають, тому і докуповувати БПЛА потрібно постійно. Згідно запитів командира батальону за кошти селищного бюджету було придбано та передано потрібні апарати військовим.
02 Серпня, 2023 р., 12:36
Завтра, 3 серпня, у селі Крива відбудеться прощання із захисником України, Олександром ПОПОВИЧЕМ, який загинув 14 грудня 2022 року. Церемонія прощання з Героєм  розпочнеться о 12:00  біля  будинку загиблого, за адресою: с.Крива вул.Миру, 32.  Чин похорону відбудеться, орієнтовно о 12:30, у Свято-Покровському  храмі с.Крива.  Закликаємо жителів громади вшанувати пам’ять загиблого та провести бійця в останню путь! Хай пам'ять про нього живе вічно у серцях земляків!   Герою Слава! Героям Слава! Слава Україні!
01 Серпня, 2023 р., 14:06
Страшна ціна захисту України… Страшна ціна кожного прожитого нашого з вами дня…  Довгий шлях до місця вічного спочинку Героя, Олександра Поповича     Завтра, 2 серпня,  до рідного дому, у рідне село Крива прибуде загиблий воїн, Герой, Олександр ПОПОВИЧ.  Зустрічаємо Героя з почестями!  Для супроводу траурного кортежу формуємо колону з автомобілів. Збір автомобілів  о 8 год за київським часом, у м.Тячів, біля районної лікарні.  Маршрут:    м. ТЯЧІВ -  с. БЕДЕВЛЯ -  смт. ТЕРЕСВА: вул. Народна - вул.Європейська  -  с. Крива.    Наш воїн віддав своє життя за кожного з нас, за нашу свободу, тому не будьмо байдужими!  Просимо всіх мешканців села та навколишніх сіл гідно зустріти воїна-земляка, створивши живий ланцюг, із квітами, запаленими лампадками та національною символікою. Віддаймо йому шану за подвиг, розділімо цю непоправну втрату з рідними!   У четвер, наша громада попрощається зі своїм Захисником - Попович Олександром Юрійовичем, який загинув 14 грудня 2022 р., у районі населеного пункту  Яковлівка  Бахмутського району  Донецької області. Інформація про час похорону нашого Захисника буде повідомлена додатково. Щиро розділяємо горе з родиною загиблого Героя.  Вічна пам’ять та слава Герою!
30 Липня, 2023 р., 16:36
  Тересвянська селищна рада повідомляє, що військовослужбовці, учасники бойових дій цьогоріч мають можливість отримати у Грушівському лісництві Брустурянського ЛГ дрова без черги за ціною - 800 грн. за кубометр.     Для отримання дров військовослужбовцям або їх представникам, потрібно звертатись до контори лісового господарства в с.Грушово, заяви прийматимуться у прийомні дні: понеділок та четвер. До заяви потрібно додати наступні документи: - копію паспорта заявника; - копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера заявника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь