Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2023 р., 16:39
Україна 24 серпня відзначає 32-річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці.    Нині українці єдині як ніколи, хоч і вкотре мусимо доводити світові своє право жити вільно і щасливо. Всі заклади освіти Тересвянської селищної ради взяли участь у заходах з нагоди свята, відвідали патріотичні виставки організовані у школі мистецтв та старостинських округах, взяли участь у патріотичних флешмобах, покладали квіти до памятників і могил загиблих героїв нашої громади.Освітяни Тересвянської селищної ради щиро вітають зі святом! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
24 Серпня, 2023 р., 10:50
В День Незалежності України керівництво та колектив Тересвянської селищної ради поклали квіти до пам'ятників на честь полеглих земляків у роки ІІ-ї Світової війни, до пам'ятної дошки "Небесна сотня" та до пам'ятного знаку "Хрест" встановленого на спомин про подвиг січових стрільців які загинули у 1939 в березні на Красному полі під Хустом. А бійці пожежного загону урочисто покладали квіти та запалили лампадки на могилах воїнів з Тересвянської громади, які захищали рідну землю від російських загарбників в 24.02.2022 - 2023 роках. Вічна пам'ять і слава героям.
24 Серпня, 2023 р., 10:43
Шановні жителі та гості Тересвянської громади! Вітаю із 32-ою річницею Незалежності України! Україна — країна сильних, сміливих і незламних людей.  Щодня свободу, волю, суверенітет і територіальну цілісність України від ворогів захищають незламні та мужні воїни – найкращі Сини та Доньки нашої країни. Дорогою ціною наша держава здобула довгоочікувані свободу та Незалежність, подолавши надскладні випробування. Проте ворог знову зазіхнув на нашу землю, наш народ, наші цінності та звичаї, намагаючись знищити усе українське. Жертвуючи власним життям, наші мужні захисники героїчно обороняють Україну від загарбників. Мужність, незламність і звитяга українського народу вражають та надихають весь світ. Україна обов’язково переможе ворогів, адже ми відстоюємо рідний край, свої права та майбутнє наших дітей. Віримо, що найближчим часом над нами буде мирне небо! Україна святкуватиме перемогу над ворогом, адже за нами правда і з нами Бог! У цей день зичу миру і злагоди в нашій великій українській родині, зміцнення добробуту, глибокої віри в наш народ, Збройні сили України і світле майбутнє нашої Вітчизни.  Слава Україні! Героям слава!
23 Серпня, 2023 р., 14:51
Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти  і шанувати  як найвищу національну святиню.  Наш обов’язок  як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки.  Сьогодні, нам потрібно продовжувати працювати над об’єднання суспільства з метою розвитку і процвітання рідного краю, гуртуватися та продовжувати підтримувати захисників Збройних Сил України та допомагати тим людям, які зараз потребують допомоги. Згадувати в молитві тих захисників, які стали Небесними Янголами і тих захисників, які зникли безвісти. Щиро вітаю всіх з Днем Державного Прапора України! Бажаю миру і злагоди, міцного здоров`я, щастя. Слава Україні! Честь і слава її Героям! З повагою, селищний голова  Ігор ГРАБАРЬ
23 Серпня, 2023 р., 13:16
До Дня Незалежності України, в сесійній залі Тересвянської селищної ради експонується виставка народних митців Тересвянської громади.
23 Серпня, 2023 р., 12:37
Повідомлення щодо проведення громадського обговорення Документу державного планування «Детального плану території для влаштування індустріального парку в смт. Тересва, обмеженого залізничною колією вул. Марамороська та дамбою від р. Тиса» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.
21 Серпня, 2023 р., 22:27
В Україні реєструють випадки кору – небезпечного захворювання, яке поширюється надзвичайно стрімко та може мати серйозні наслідки для здоров’я. До впровадження вакцин від кору у 1963 році щорічно у світі вмирало близько 2,6 млн людей.
19 Серпня, 2023 р., 12:44
На Закарпатті знову надзвичайна пожежна небезпека, яка, за прогнозами синоптиків, протримається аж до 21 серпня. Слід розуміти, що в цей період навіть найменший недопалок або незагашений сірник можуть призвести до нищівної пожежі. Тож усім закарпатцям слід проявити свідомість і бути вкрай обережними. По-перше, не забувайте про заборону відвідувати лісові масиви й заїжджати до них на транспортних засобах, що діє в області на час воєнного стану. По-друге, навіть на власному обійсті не розкладайте вогнище для пікніку на необлаштованих для цього ділянках і в жодному разі не спалюйте суху траву й сміття. Ваша необачність може спровокувати знищення цілих гектарів рослинності пожежею, котру рятувальники будуть ліквідовувати годинами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь