Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2023 р., 09:07
Сьогодні, 14 грудня, минає перша річниця з дня загибелі військовослужбовця, уродженця села Крива Олександра ПОПОВИЧА, який 25.02.2022 року пішов захищати рідну землю.
13 Грудня, 2023 р., 08:55
Пісня «Я і Ти» допоможе дітям опанувати емоції та заспокоїтись в стресових ситуаціях і під час повітряних тривог.
12 Грудня, 2023 р., 15:57
Сьогодні, 12 грудня поточного року, Тересвянську громаду відвідали наші партнери: представники громадської організації «Простір молоді» (м.Ужгород) та Фонду «MUSOL» (м.Валенсія, Іспанія), з якими громада веде тісну співпрацю в частині допомоги внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на території нашої громади. Протягом 2022 року, в рамках реалізації спільного проекту, громадські організації надавали гуманітарну допомогу, у вигляді продуктів харчування переміщеним особам, яка є надзвичайно важливою та актуальною в теперішній час.  В ході зустрічі сторони обговорили пророблену роботу протягом поточного року, а також сформували плани та потреби на 2024 рік.  Ми щиро вдячні нашим партнерам за всебічну підтримку у такий важкий для країни в цілому рік.
11 Грудня, 2023 р., 12:03
Повідомлення про планові перерви в електропостачанні споживачів ПрАТ "Закарпаттяобленерго" на 12 грудня.2023р.
08 Грудня, 2023 р., 16:16
У Тересвянській територіальній громаді представили першого поліцейського офіцера громади та відкрили «пункт безпеки» для місцевих жителів.  Сьогодні, 8 грудня, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус разом з головою Тересвянської територіальної громади Ігорем Грабарем відкрили нову поліцейську станцію. Представлений об`єкт став «пунктом безпеки» для майже 17 тисяч громадян та реалізований у рамках проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».  До виконання своїх службових обов’язків на визначеній території обслуговування приступив поліцейський офіцер громади – майор поліції Роман ГУЧКАНЮК. Правоохоронець успішно закінчив навчання націлене на опанування всіх необхідних навичок нової посади та від  сьогодні приступив до виконання своїх обов’язків. Поліцейському офіцеру громади вручили ключі від автомобіля «Renault duster» та забезпечили усім необхідним для якісного виконання обов’язків. Автомобіль  придбано за кошти селищного бюджету, а також сплачено витрати пов’язані з державною реєстрацією цього транспортного засобу. Тепер поліцейський офіцер громади зможе оперативно реагувати на події на території громади та якісно надавати поліцейські послуги мешканцям селища Тересва, сіл Грушово та Крива. Поліцейська станція знаходиться на першому поверсі адмінбудинку Тересвянської селищної ради за адресою селище Тересва, вул. Народна, 83.
07 Грудня, 2023 р., 12:25
05 грудня 2023 року представники регіонального офісу U-LEAD у Закарпатській області відвідали Тересвянську територіальну громаду з метою посилення спроможності громади у часи сьогодення.
07 Грудня, 2023 р., 12:22
Мирного дня всім бажаю.
06 Грудня, 2023 р., 12:35
З метою підтримки вразливих сільських домогосподарств, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) реалізує Програму реагування, спрямовану на захист продовольчої безпеки та засобів до існування.
06 Грудня, 2023 р., 09:51
Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь