Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Грудня, 2023 р., 12:06
Завтра, 31 грудня 2023 року, Тересвянська територіальна громада зустрічатиме загиблого Героя, військовослужбовця, водія групи засобів виводу та евакуації роти спеціалізованої розвідки військової частини А0878, матроса - Кашевського Олега Анатолійовича, жителя села Грушово.      Скорботний кортеж із загиблим Героєм прибуде на рідну землю,  орієнтовно о 14 год. Кортеж виїде зі сторони міста Тячів, прямуватиме через населений пункт Бедевля, через центр селища Тересва, через рідне село Грушово, рухаючись до рідного будинку, куди востаннє повернеться наш Захисник, за адресою с. Грушово, вул. Травнева, 53.       Просимо жителів громади вийти на вулиці та гідно зустріти Героя, який мужньо стояв на захисті рідної землі та зробив неоціненний внесок у боротьбу з московським ворогом! Слідкуйте за додатковими або уточнюючими повідомленнями у вайбер групах та на офіційному сайті селищної ради.      У понеділок,  1 січня 2024 року, відбудеться  прощання з Героєм. Тересвянська громада сумує спільно з родиною Захисника. Ніякими словами не применшити біль втрати... Вічна пам’ять і вічна слава Герою!
28 Грудня, 2023 р., 16:55
Знову надійшла сумна звістка про загибель військовослужбовця, водія групи засобів виводу та евакуації роти спеціалізованої розвідки військової частини А0878, матроса – Кашевського Олега Анатолійовича, який вважався зниклим безвісти.
27 Грудня, 2023 р., 11:17
В суботу 23 грудня в приміщенні Грушівського будинку культури відбувся турнір з греко-римської боротьби. В змаганнях брали участь 75 спортсменів з с Крива, смт Тересва, с Грушово, смт Солотвино, с Нижня Апша. Змагання проводилися за підтримки спортивного клубу "СК Тересва Авангард" Тересвянської селищної ради та селищного голови Грабаря І. І.
26 Грудня, 2023 р., 09:55
Повідомлення про планові перерви в електропостачанні споживачів ПрАТ "Закарпаттяобленерго" на 27 грудня.2023р.
25 Грудня, 2023 р., 14:10
Торговельні онлайн-майданчики стали незамінними для людей, які шукають зручний та швидкий спосіб не тільки здійснити покупку, а й продати власний товар. Проте разом зі зростанням популярності онлайн-майданчиків, також зростає кількість шахраїв, які намагаються обманути продавців. Сьогодні ми розглянемо схеми шахрайства на онлайн-платформах та поради, які допоможуть продавцям продавати безпечно.
25 Грудня, 2023 р., 12:00
21 грудня поточного року Тересвянська територіальна громада, в особі селищного голови Ігоря Грабаря, взяли участь в координаційній зустрічі для обговорення налагодження транскордонного співробітництва, яка проходила в м.Ужгород на базі Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Закарпатській області. 
22 Грудня, 2023 р., 14:58
Шановні громадяни

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь