Тересвянська громада
Закарпатська область, Тячівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 15:56
Тересвянська територіальна громада  з глибоким  сумом повідомляє про смерть  військовослужбовця, стрільця-номер 1 штурмового відділення 2 штурмового взводу штурмової роти, військової частини Т0950, солдата  – ВОРОТНІКОВА Антона Валерійовича, 24.02.1982 року народження, який загинув 09 жовтня 2023 року, у місті Костянтинівка   Донецької  області. У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття сім’ї та родині, всім близьким. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови у глибокій скорботі...
10 Жовтня, 2023 р., 16:17
З метою доведення до відома громадськості інформації про початок процедури оцінки впливу планової діяльності на довкілля, умов планової діяльності філії "Брустурянське ЛГ" ДП  "Ліси України", яку має намір провадити на території Тячівського та Хустського районів  та з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності,  повідомляємо про початок громадського обговорення.
09 Жовтня, 2023 р., 10:19
Шановні мешканці громади!                       
06 Жовтня, 2023 р., 15:17
В п’ятницю 29 вересня 2023 року о 14:00 год. в будівлі селищної ради в залі засідань відбулись громадські слухання щодо Документу державного планування «Детального плану території для влаштування індустріального парку в смт. Тересва, обмеженого залізничною колією вул. Марамороська та дамбою від р. Тиса» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.
04 Жовтня, 2023 р., 11:02
Кір небезпечний для всіх невакцинованих дітей та дорослих.
30 Вересня, 2023 р., 17:16
У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня. Це велике державне свято, у цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників і захисниць, військові традиції і звитягу Українського народу.
30 Вересня, 2023 р., 17:15
Минає рік як наша громада відчула гіркоту втрати свого жителя – Бенчака Віталія Васильовича.  Ця гірка звістка сколихнула громаду 1 жовтня 2022 року, коли загинув уродженець селища Тересва – Віталій Бенчак, який ціною власного життя відвойовував кожен сантиметр нашої землі, який загинув від ворожого авіаудару поблизу населеного пункту Терни Куп’янського району  Донецької області. Війна забрала життя нашого земляка, люблячого чоловіка, батька, сина, брата, хорошого товариша, побратима і друга, відважного воїна, патріота. Минає рік від дня його загибелі, але миру на Україні ще немає. І наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Віталія Бенчака та інших Героїв не була марною, щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною незалежною Державою.  У день загибелі Віталія вшануймо пам’ять Героя, який віддав життя за рідну землю та нашу свободу. Герої не вмирають, пам’ять про них живе вічно в наших серцях! Слава Україні! Героям Слава!
30 Вересня, 2023 р., 14:40
Чудовий подарунок до Всеукраїнського Дня бібліотек від Голови Тересвянської селищної ради Грабаря І.І. отримали бібліотеки нашої ТГ. Цікаві, яскраві видання українською мовою порадують не одну сотню шанувальників книги. За книжковими новинками читачі з задоволенням приходять до бібліотек. Бібліотекарі Тересвянської громади щиро вдячні за проявлену увагу до бібліотечних потреб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь